Visst vill du vara scout?

Nu har vi satt upp lappar i Fisksätra om vår terminsstart. Är DU intresserad av att bli scout och vara med i vår kår, titta då i din port och se om du hittar informationen, annars har du lappen nedanför

Vilda läger dag 4

I dag har det regnat på Vässarö och dom har även känt av brandröken från den stora branden i Västmanland. Alla mår bra och är vid gott mod på lägret Lägerbrevet för dagen hittar du här 

Vilda läger dag 3 onsdag

Allt är väl på lägret hälsar dom som är där. Här följer bilder från onsdagen Lägertidningen hittar du här

Dag 2 på Vilda lägret

Dag 2 på Vilda lägret har ägnats år geocaching, bygga en flaggstång, och en skylt som visar var kåren bor. Vädret har varit bra och alla är vid gott humör och har bla. badat . Glöm inte att läsa ”Vilda Läs mer »

Dag 1 på Vilda 2014

Första dagen på #vilda2014 bestod i att göra ordning lägerplatsen genom att bygga matplatsen och se till att den förseddes med ett tak. Scouterna har även passat på att segla och paddla i Fladan. Allt väl på lägret enligt de Läs mer »

Vilda har börjat på Vässarö

Nu har kårens läger börjat på Vässarö. Vi är med på Vilda lägret och ni kan hitta mer info om hur det är på lägret på vår facebook sida men även här under tiden lägret är. I dag åkte dom Läs mer »