Vi har övergått till Facebook för nyheter.

Sen en tid tillbaka har vi gått över till facebook och epost som primär nyhetskälla för sprida info. https://www.facebook.com/fisksatrascoutkar/ Epost: så kommer all info från ledare @ fisksatrascoutkar.se

Inget möte denna vecka pga sportlov.

Det är sportlov denna vecka innebär inget scoutmöte denna vecka. Gäller alla avdelningar. 9 Mars har endast spårare och upptäckare möte.

Då var planeringen klar inför terminen!

Då var helgens planeringshelg över. Vi ser framåt en spännande termin med mycket äventyr och gemenskap. Glöm inte bort att terminen startar på Onsdag kl 1830!

20 Jan, då börjar Vår terminen.

Den 20 Januari börjar vårterminen med massa spännande äventyr. Tror du att scouterna är något för dig? Bra då kan du hitta all info på denna sidan: http://www.fisksatrascoutkar.se/bli-scout/

Nu är terminen slut men vi är snart tillbaka.

Vi tackar för denna terminen och vi återkommer 20 januari med nya spännande äventyr. Vi i fisksätra scoutkår önskar er god jul och gått nytt år vi ses snart igen.

Julövernattning 5-6 dec

Det är julövernattning till helgen! Se till att få in din anmälan så snart som möjligt. Enklaste sättet att anmäla ert barn är att skicka ett mail till ledare@fisksatrascoutkar.se med infon som vi behöver (som du kan se nedan).   Läs mer »

Inställt möte (18/11)

Dagens möte (18/11), blir tyvärr inställt pga sjukdom, gäller alla avdelningar.

Ändring i mötet den 18/11)

Vi gjort en ändring i schemat, nästa möte (den 18/11) kommer vi vara utomhus, (det står på schemat att vi kommer vara inomhus).

Höstlov

Denna vecka är det höstlov vilket innebär att vi inte har något möte denna vecka(28/10). Nästa möte(4/11) är ett möte med Spöktema/halloweentema , ni får gärna klä ut er inför detta mötet.

Nacka fejden, var vi bäst?

Vi har haft en härlig dag på nackafejden, alla har kämpat hårt dessutom så vann vi pris för bästa kontroll för vår kontroll som bestod av eldning i olika nivåer beroende på årskull. För mer nyheter och bilder hänvisar vi till Läs mer »